Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 406

Μπρούσκο Επεισόδιο 406

Mproysko epeisodio 409Ο Αχιλλέας δείχνει να είναι πάρα πολύ οργισμένος όταν θα του πει ο Μηνάς ότι η Μελίνα μαζί με το παιδί έχουν πάει στο σπίτι του Σήφη. Ο Αχιλλέα πηγαίνει στο σπίτι του Σήφη και έχει έναν άσχημο καβγά μαζί του. 
Βλέπουμε τον Μανωλιό να χάνεται για ακόμα μια φορά στην Φλωρεντία και δεν μπορεί να συνεννοηθεί και του έχουν κλέψει το πορτοφόλι και έτσι θα αναγκαστεί να πάει να ζητιανέψει. 

Η Άννα κάνει άλλη μια προσπάθεια, ώστε να ζητήσει από τον Πάτροκλο να την συγχωρέσει αλλά εκείνος δείχνει να μην κάνει πίσω και συνεχίζει να την απορρίπτει. Εδώ επεμβαίνει ο Διαμαντής και εξηγεί στον Πάτροκλο ότι αυτή τη στιγμή χρειάζεται πάρα πολύ την Άννα, αφού έχει πολύ μεγάλη δύναμη και πολλά χρήματα, ώστε να τους στηρίξει. 

Η Δήμητρα θα πάει και θα ανακοινώσει στον Νεκτάριο ότι πήρε την απόφαση να επιστρέψει με τα παιδιά πίσω στο σπίτι. 
Η Κωνσταντίνα θα πάει και θα κάνει το δείπνο στον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών και εκείνος θα της εκμυστηρευθεί ότι ο σκοπός του είναι σοβαρός και θέλει να την παντρευτεί. 
Η Δάφνη θα έχει έναν καβγά με τον Μάρκο και θα αφορά τον Νικηφόρο, αφού η Δάφνη θεωρεί ότι ο Μάρκος ζηλεύει πάρα πολύ τον Νικηφόρο. Πλέον το πρόβλημα της Δάφνης όμως δεν είναι μόνο ο Νικηφόρος αλλά είναι εάν θα καταφέρει αυτή και ο Μηνάς να περάσουν με επιτυχία τις εξετάσεις για να κερδίσουν την χρονιά.

 Εδώ θα συναντήσουμε και την Μάρθα να είναι πολύ αγχωμένη, αφού δεν μπορεί να βρει την Μελίνα και τον Αχιλλέα, ώστε να καταφέρει και να δει το παιδί της. Αυτό που φοβάται τώρα είναι μήπως η Μελίνα έχει φύγει στο εξωτερικό. 

Ο Σήφης καταφέρνει και μαθαίνει το νέο ότι ο Νικηφόρος Απέργης είναι ένας από τους απογόνους της οικογένειας Δημοσθένους στην Κύπρο! 
Έτσι βλέπουμε τον Σήφη να πηγαίνει στο Νικηφόρο και να του λέει ότι γνωρίζει από που είναι και του ζητάει κάποιες εξηγήσεις σχετικά με τον θάνατο των δύο συγγενών του. Έτσι λοιπόν ο Σήφης ρωτάει τον Νικηφόρο ποια είναι η στάση του σε όλη αυτή την υπόθεση! Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 407 εδώ

Σου αρέσει το Μπρούσκο; Κάνε like για να βλέπεις επεισόδια και νέα!

Share this article :
loading...