Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 407

Μπρούσκο Επεισόδιο 407

Τρομερές και σε αυτό το επεισόδιο οι εξελίξεις, αφού βλέπουμε ότι ο Νικηφόρος καταφέρνει και ξεγλιστρά από τις δύσκολες ερωτήσεις που του κάνει ο Σήφης και που αφορούν την οικογένεια του. Ο Νικηφόρος Απέργης έχει καταλάβει πλέον ότι τα περιθώρια γύρω του έχουν στενέψει για τα καλά και πρέπει να αλλάξει τα σχέδια του. 

Η Μελίνα παρέα με τον Αχιλλέα επιστρέφουν πίσω στην Κύπρο!  Η πίεση που ασκεί η Μάρθα στο ζευγάρι φαίνεται ότι έχει γίνει στην κυριολεξία πιο ασφυκτική. Η Μελίνα δέχεται να μιλήσει μαζί με την Μάρθα και εκεί καταλαβαίνει ότι η αντιμετώπισή της, πάνω στο θέμα που αφορά το παιδί δεν είναι ανεξάρτητη από  τα συναισθήματα και τον πόνο που νιώθει η Μάρθα. 

Έτσι λοιπόν η Μελίνα φτάνει σε ένα μεγάλο δίλημμα που αφορά τη ζωή της και το μωρό και πρέπει να πάρει μια πολύ μεγάλη και επώδυνη απόφαση. 

Ο Μανωλιός εξακολουθεί να είναι χαμένος κάπου στη Φλωρεντία και όλη αυτή η κατάσταση φαίνεται ότι έχει τρομοκρατήσει όλους στην Κρήτη και περισσότερο από όλους την Κωνσταντίνα. 
Εδώ βλέπουμε την Δάφνη να επεμβαίνει και με έναν πολύ παράξενο και πολύ κωμικό τρόπο θα δώσει για ακόμα μία φορά την λύση. Ο ύπουλος Νικηφόρος Απέργης παίρνει την απόφαση να βάλει μέσα στο παιχνίδι και στο σχέδιο του τον Σήφη αλλά και τον Πάτροκλο αλλά χωρίς να υποπτεύονται τι πραγματικά συμβαίνει!  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 408 εδώ


Σου αρέσει το Μπρούσκο; Κάνε like για να βλέπεις επεισόδια και νέα!

Share this article :
loading...