Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 408

Μπρούσκο Επεισόδιο 408

Mproysko epeisodio 409Τρομερές και σε αυτό το επεισόδιο οι εξελίξεις, αφού η Μελίνα φαίνεται ότι περνάει μια από την πιο δύσκολη φάση της ζωής της, αφού είναι αντιμέτωπη ανάμεσα στην αγάπη που νιώθει για το υιοθετημένο παιδί που έχει και για την άσχημη κατάσταση της υγείας της Μάρθας όπου ζητάει πίσω το παιδί της! 

 Εδώ επεμβαίνει και ο κακόμοιρος ο Αχιλλέας που κάνει ότι μπορεί, ώστε να καταφέρει να συμπαρασταθεί στη γυναίκα του αλλά η μόνη που μπορεί να δώσει λύση σε όλη αυτή η κατάσταση είναι μόνο η Μελίνα με την απόφαση της.
 Βλέπουμε το Μανωλιό να γυρνάει από την Φλωρεντία στην Κρήτη αλλά δεν κάνει θέμα για την κατάσταση που είχε δημιουργήσει στην Φλωρεντία. 
Η Άννα κάνει ότι μπορεί και ότι περνά από το χέρι της, ώστε να καταφέρει και να ξανακερδίσει τον Πάτροκλο αλλά η συμπεριφορά του Πάτροκλου απέναντί της  είναι στην κυριολεξία ψυχρή. 
Ο δικηγόρος του Διαμαντή προσπαθεί να τον πείσει να δεχτεί να αποφυλακιστεί με την αιτιολογία της υγείας. Η Δάφνη μαζί με τον Μηνά βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο αλλά και τα σκονάκια που έχουν για να καταφέρουν και να περάσουν την τάξη στο σχολείο. 

Ο Νεκτάριος επιστρέφει και αυτός από την όμορφη Φλωρεντία μαζί με την γυναίκα του και τα παιδιά του και πλέον δείχνει να είναι υποχρεωμένος ώστε να αποδεχτεί αυτά που του ζητάει Δήμητρα .
Παράλληλα ένα νέο που θα δούμε μέσα στη σειρά είναι ότι η Κωνσταντίνα πηγαίνει στον Μανωλιό και του ζητάει να χωρίσουν. Ο Μανωλιός δείχνει να είναι ένας ταύρος σε υαλοπωλείο και απειλεί την Κωνσταντίνα ότι θα την σκοτώσει! Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 409 εδώ


Σου αρέσει το Μπρούσκο; Κάνε like για να βλέπεις επεισόδια και νέα!

Share this article :
loading...