Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 410

Μπρούσκο Επεισόδιο 410

mproysko-epeisodia-413-414-415-416-417Συγκλονιστικές οι εξελίξεις σε αυτό το επεισόδιο αφού θα δούμε τον Παύλο να έχει πάει στο σπίτι του Διαμαντή και να τον σημαδεύει με το όπλο, ενώ στη μέση θα μπει ο Πάτροκλος προκειμένου να προστατέψει τον πατέρα του.  Ο Διαμαντής εξοργισμένος παίρνει και εκείνος το όπλο για να ανταποδώσει τα πυρά.

 Η Χρυσάνθη θα πει στον Αχιλλέα κάποιες δικαιολογίες, ώστε να παρευρεθεί στο γάμο του Ματθαίου και τότε εκείνος θα την ξεναγήσει στο κτήμα και θα μάθουν αρκετά πράγματα για το παρελθόν της και εκείνη την στιγμή θα καταλάβει η Μελίνα ποια είναι αυτή η γυναίκα. 

 Ο Νικηφόρος μαζί με την Χρυσάνθη σχεδιάζουν πως θα μπορέσουν να μπει εκείνη κρυφά στο κτήμα Δημοσθένους.  Η μικρή Στεφανία είναι πάρα πολύ τσατισμένη με τον πατέρα της ,γιατί της απαγορεύει να γίνει κουμπάρα στον γάμο της Αναστασίας. Ο Μηνάς κάνει μεγάλες προσπάθειες, ώστε να μπορέσει να πείσει τον Σήφη να παρευρεθεί στο γάμο της Αναστασίας. 

 Ο Νεκτάριος λέει στην Δήμητρα ότι πρέπει να κοιμούνται μαζί, γιατί αλλιώς δεν του αφήνει άλλα περιθώρια από το να πάει με κάποια άλλη γυναίκα.  Η Δήμητρα θα πάει στον στάβλο να συναντήσει κρυφά τον Πάτροκλο και παρ όλο τον κίνδυνο που υπάρχει να τους δουν, αφήνονται στο πάθος τους.  

Ο Μηνάς θα προσβάλει την Όλγα και εκείνη θα πάει αμέσως στον Σήφη να διαμαρτυρηθεί και ο Μηνάς θα μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν ο κολλητός του θα υπερασπιστεί την Όλγα και όχι εκείνον Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 411 εδώ


Σου αρέσει το Μπρούσκο; Κάνε like για να βλέπεις επεισόδια και νέα!

Share this article :
loading...