Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 411

Μπρούσκο Επεισόδιο 411

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις και σε αυτό το επεισόδιο, αφού θα δούμε την Μάρθα να έχει μια ξαφνική ασθένεια και να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο  και αυτό το γεγονός θα το μάθουν η Μελίνα με τον Αχιλλέα και θα τρομοκρατηθούν.
Η Μελίνα τότε θα ξαναπάρει το μωρό στο σπίτι για να μπορέσει να το φροντίζει και αυτό θα την πιέσει ψυχολογικά.  

Ο Διαμαντής παίρνει την απόφαση να δώσει μια απάντηση στην επίθεση του Παύλου Γιαννακάκη και θα στείλει στο σπίτι του ανθρώπους για να μπορέσει να τον τελειώσει μια και καλή.  

Λίγο πριν το γάμο τους ο Ματθαίος με τη Αναστασία θα έχουν ένα άσχημο καβγά και ο λόγος είναι ότι η Αναστασία θέλει να έρθει στο γάμο τους και ο Διαμαντής.  Τελικά η μικρή Στεφανία έπεισε τον Σήφη, ώστε να παντρέψει εκείνη την Αναστασία και έτσι θα πάει στην Κύπρο μαζί με τον Μηνά και την Βασιλική, αφού ο Σήφης είναι ανένδοτος ώστε να μην πάει στο γάμο και έτσι θα μείνει στην Κρήτη.  

Στο κτήμα Δημοσθένους η Χρυσάνθη θα συναντηθεί τυχαία με τη Μελίνα και εκεί θα της ανοίξει την καρδιά της.

Ακόμα ο Ματθαίος με τη Αναστασία θα μάθουν τρομερές αποκαλύψεις για την ιστορία του κτήματος Δημοσθένους, χωρίς όμως να καταλάβουν τη σχέση που έχουν αυτά με το τώρα... Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 412 εδώ  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 412 εδώ

Σου αρέσει το Μπρούσκο; Κάνε like για να βλέπεις επεισόδια και νέα!

Share this article :
loading...