Home » » Μπρούσκο Επεισόδιο 412

Μπρούσκο Επεισόδιο 412

Η Χρυσάνθη θα μπορέσει τελικά να καταφέρει να γλιτώσει, ώστε να μην μπορέσει να αποκαλυφθεί στους Ματθαίους ποια πραγματικά είναι.  Ο Παύλος τελικά καταλαβαίνει ότι Διαμαντής θέλει να τον σκοτώσει, αφού θα μάθει από τον Μανωλιό ότι κάποιος παραβίασε το σπίτι του. 

Ο Σήφης ζορίζει τον Μηνά να πάει και να ζητήσει από την Όλγα συγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, αλλά ο τρόπος που θα το κάνει ο Μηνάς θα τσαντίσει ακόμα περισσότερο την Όλγα. 

Ενώ ο χρόνος περνάει η Δήμητρα και ο Πάτροκλος ερωτεύονται ο ένας τον άλλον όλο και περισσότερο.  Η Δάφνη ετοιμάζεται για να φύγουν για την Κύπρο για τον γάμο του Ματθαίου, αλλά ο Μάρκος ξεκινάει την γκρίνια γιατί η Δάφνη έχει πάρει μαζί της όλα τα ρούχα της, ενώ τα δώρα που έχει πάρει ο Μανωλιός για τον Ματθαίο και τον Αχιλλέα θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις που θα είναι για γέλια.

 Τελικά έφτασε η μέρα του γάμου του Ματθαίου με την Αναστασία και η γιαγιά Ανδριανή θα δεχτεί μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της. 
Η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα θα δουν από μακριά την Χρυσάνθη παρέα με τον Νικηφόρο στου στάβλους να μιλάνε μεταξύ τους με μια τρομερή οικειότητα και αυτό θα τους εκπλήξει...  Πηγή
Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο 413 εδώ


Σου αρέσει το Μπρούσκο; Κάνε like για να βλέπεις επεισόδια και νέα!

Share this article :
loading...